Fazer Gluteeniton Piirakkataikina soveltuu mainiosti niin makean kuin suolaisen piirakan tekoon. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Säilytys- ja käyttöohjeet PAKASTE. Säilytys alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. KÄYTTÖOHJE: Sulata huoneenlämmössä 3–4 tuntia tai yön yli jääkaapissa. Suositellaan leivottavaksi heti sulatuksen jälkeen. Painele taikina vuokaan (Ø 24 cm) ja täytä. Paista uunin keskitasolla 200 °C:ssa 30-45 min. Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistolämpötilan ja -ajan. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Lisätiedot Jäädytetty Valmistaja Fazer Leipomot Oy, Fazerin gluteeniton leipomoMoukarikatu 8, 15700 Lahtiwww.fazer.fi EAN-koodi 6413467519314 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.