Ikivanhassa ja arvokkaassa Bolognan kaupungissa monipuolinen keittotaito tarkoittaa vieraanvaraisuutta ja elämäniloa. Tagliatelle kertoo täydellisesti tämän kaupungin intohimosta: leveä ja herkullinen nauhapasta. Karkea ja huokoinen pinta tekee Tagliatellesta erittäin monipuolisen pastan, joka sopii niin runsaalle jauhelihakastikkeelle kuin kevyille kala- ja kasviskastikkeille. Se kerää ja säilyttää parhaat kastikkeet korostaen niiden makua, kuten juuri bolognalaisittain valmistetun jauhelihakastikkeen. Säilytys- ja käyttöohjeet Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa. Keitto-ohje: 100g pastaa, 1 l vettä, 7 g suolaa. Lisää suola ja pasta kiehuvaan veteen, sekoita. Keitä pastaa 6 min. Kaada vesi pois. Valmis tarjottavaksi. Alkuperämaa/valmistusmaa Italia Maahantuoja Oy Conaxess Trade Finland AbMalmin kauppatie 18, 00700 Helsinki EAN-koodi 8076809580731 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.