Apetit Bataatti-juuresgratiini on maistuvaa sellaisenaan ja toimii herkullisena lisukkeena muiden ruokien kanssa. Gratiini valmistuu helposti uunissa. Saat gratiinista helposti pääruoan lisäämällä joukkoon kinkku-, broiler- tai lohisuikaleita. Lisää vinkkejä www.apetit.fi Säilytys- ja käyttöohjeet SÄILYTYS: PAKASTE, tuote säilyy: pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Laita jäinen gratiini uunivuokaan (ø n. 23 cm) ja kypsennä 225 °C:ssa uunissa 40-45 minuuttia. Sekoita kerran kuumennuksen aikana, ja lisää halutessasi pinnalle juustoraastetta. Gratiinin valmistus nopeammin: Kaada jäinen tuote uunin- ja mikronkestävään vuokaan, ja kuumenna mikrossa täydellä teholla (800 W) n. 15 min. Sekoita ja jatka kypsentämistä uunissa 225 °C:ssa n. 20 min. Tuote on parhaimmillaan jäähdyttyään 5-10 minuuttia. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Lisätiedot Viimeinen valmistuspaikka: Suomi Markkinoija APETIT RUOKA OYMAAKUNNANTIE 5, 27800 SÄKYLÄ Kuluttajapalvelu Apetit Ruoka OyPL 1001, 27801 Säkylä, puh./tel. 0800 0 4000, www.apetit.fi EAN-koodi 6430104966386 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.