Sadonkorjuusekoitus sopii hyvin sellaisenaan lisäkkeeksi, gratiinien, pataruokien ja keittojen valmistukseen. Säilytys- ja käyttöohjeet SÄILYTYS: PAKASTE, tuote säilyy: • pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sadonkorjuusekoitus sopii hyvin sellaisenaan lisukkeeksi, gratiinien, pataruokien ja keittojen valmistukseen. Lisää keittoihin ja patoihin valmistuksen loppuvaiheessa. Mikroaaltouunissa (800 W): Kaada jäiset kasvikset kulhoon ja kuumenna täydellä teholla 7-8 min välillä sekoittaen. Mausta ripauksella suolaa ja voinokareella. Paistinpannulla: Kuumenna pannussa 3-4 rkl ruokaöljyä, lisää jäiset kasvikset ja paista sekoitellen 7-8 minuuttia. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Lisätiedot Ainesosa: parsakaali Määrä %: 0 Tuonti: Puola Ainesosa: keltainen porkkana Määrä %: 0 Viljelypaikka: Suomi Ainesosa: pariisinporkkana Määrä %: 0 Tuonti: Alankomaat; Belgia Viimeinen valmistuspaikka: Suomi Markkinoija APETIT RUOKA OYMAAKUNNANTIE 5, 27800 SÄKYLÄ Kuluttajapalvelu Apetit Ruoka OyPL 1001, 27801 Säkylä, puh./tel. 0800 0 4000, www.apetit.fi EAN-koodi 6430104921378 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.