Fazer Pizzataikinalla onnistut saamaan aidon ja maistuvan pizzapohjan pizzaasi. Säilytys- ja käyttöohjeet Voit sulattaa pizzataikinan useammalla tavalla: A) Sulata pizzataikina jääkaapissa (+ 4 C) muovilla peitettynä noin 10 tuntia tai yön yli. B) Huoneenlämmössä muovilla peitettynä noin 2-3 tuntia. C) Mikroaaltouunissa seuraavasti: kastele pizzapulla käden lämpöisellä vedellä. Sulata mikroaaltouunissa sulatusteholla kuvun alla: 1 kpl n. 2-4 min. tai 4 kpl 10-12 min. Huom! Sulatusajat ovat ohjeellisia ja mikroaaltouunikohtaisia. Sulatuksen jälkeen leivo taikina joko käsin tai kaulimella, jauhoja apuna käyttäen pizzapohjaksi (halkaisija noin 26- 28 cm). Levitä haluamasi täytteet pizzapohjan päälle. Paista pizza uunipellillä, leivinpaperin päällä, 275 ⁰C:ssa noin 10-15 min. HUOM. Paistoarvot ovat ohjeellisia Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Valmistaja Fazer Leipomot OyPL 17, 00941 Helsinkiwww.fazer.fi EAN-koodi 6413467489518 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.