Jalostajan Espanjan pata on nopea arkiruoka, joka maistuu myös keittiön kiireisimmille kokeille. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille! Säilytys- ja käyttöohjeet Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä, pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä, pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Markkinoija OY LUNDEN AB JALOSTAJAPANSIONTIE 45, 20210 TURKU Kuluttajapalvelu JalostajaPansiontie 45, 20210 TURKU EAN-koodi 6409536650514 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.