Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia. Säilytys- ja käyttöohjeet Säilytys alle +6 °C Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200°C n. 1015 min. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Lisätiedot Ainesosa: Sianliha Määrä %: 32 Kasvatuspaikka: Suomi Ainesosa: Naudanliha Määrä %: 9 Kasvatuspaikka: Suomi Ainesosa: koneellisesti eroteltu sianliha Määrä %: 1 Kasvatuspaikka: Suomi Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi. Valmistaja Atria Suomi OyPL 900, 60060 ATRIA EAN-koodi 6407870074218 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.