Kotimaisen, rapean paninileivän täytteenä on suomalaisesta kanasta valmistettuja meheviä siivuja ja rapeaksi paistettua pekonia. Makuelämystä täydentää kotimaista juustoa sisältävä paninikeittiön oma BBQ-ananasmajoneesi. Kana-pekonipanini on laktoositon. Säilytys- ja käyttöohjeet +2 – +6 °C Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperiparilaan ja laita panini leivinpaperinväliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Laita paniniuunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia,kunnes paninin pinta saa kauniin värin. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Lisätiedot Ainesosa: paninileipä Viimeinen valmistuspaikka: Suomi Ainesosa: broileri Teurastuspaikka: Suomi Ainesosa: sianliha Teurastuspaikka: Suomi Ainesosa: juusto Viimeinen valmistuspaikka: Suomi Suojakaasu Valmistaja Mr. PaniniHakasenkuja 4, 28400 Ulvila EAN-koodi 6405096008055 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.