Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettuja kebablastuja. Makua täydentää suomalaisella edamjuustolla täydennetty paninikeittiön oma valkosipuli-kurkkumajoneesi. Kebab-valkosipulipanini on laktoositon Säilytys- ja käyttöohjeet +2 – +6 °C Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin. Alkuperämaa/valmistusmaa Suomi Lisätiedot Suojakaasu Valmistaja Mr. PaniniHakasenkuja 4, 28400 Ulvila EAN-koodi 6405096008031 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.