Ristorante Salame pizza, jossa on täytteenä reilusti tomaattia, salamia ja juustoa rapean ohuella pohjalla. Pakaste. Säilytys- ja käyttöohjeet Säilytys -18 °C (***-pakastelämpötilassa vähintään) parasta ennen loppua: katso päiväysmerkintä pakkauksen sivulta Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Valmistusohje: 1) Esilämmitä uuni. Sähkö 220 °C, Kiertoilma n. 200 °C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 10-12 min. Alkuperämaa/valmistusmaa Saksa Markkinoija Dr. Oetker Suomi OySörnäisten rantatie 29 00500 Helsinki EAN-koodi 4001724038900 Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.